Kom til Åbent Hus tirsdag den 24/9-2019

Ses vi til Volley Week?

Alle interesserede er velkomne – både børn, voksne, nybegyndere og øvede.

Klubbens trænere står klar til at give alle, uanset alder og niveau, en god volleyoplevelse.

Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede budskabet ved at invitere venner, familie eller måske kollegaerne med til en sjov og aktiv dag.

Kids (1.-5.klasse) kl. 16:45 - 18:00

Teen (6.-9.klasse) kl. 18:00 - 19:30

Senior (+16) kl. 19:30 - 21:30

Velkommen til volleyball i Stenderup-Krogager Idrætsforening (SKIF)

• I SKIF Volleyball har du mulighed for at spille kids, teen og senior volley.
  • Vores målsætning er at tilbyde volleyball for alle som har lyst.
  • Træningen skal være udfordrende og sjov og tilpasses de enkeltes niveau.
  • Trænerne skal være kvalificeret og engageret og skal sikre, at de enkelte spillere får tilstrækkeligt med udfordringer.
  • Klubbens økonomi er i fokus, således at der er mulighed for udvikling både sportsligt og socialt.
  • SKIF-volleyball arbejder for et godt idrætsmiljø for alle.

Sociale medier

• Vi er også på Facebook hvor vi opfordrer alle til at søge om adgang.
  • Herinde vil I kunne finde opslag fra kampene og løbende informationer.
  • Søg under SKIF Volleyball på Facebook.
  • Nogle hold har også en messengergruppe – så er du ny, sørg for at komme med i den.

Nyheder

• Opstart sæson 2019/2020 i uge 35 for senior og uge 37 for kids/teen - vi glæder os til at se dig :-)

Kontakt

• Du finder mere information under fanerne: UNGDOM - SENIOR - BEACHVOLLEY - EVENTS - UDVALG
  • Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os - se fanen UDVALG eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.