Velkommen til volleyball i Stenderup-Krogager Idrætsforening (SKIF)

• I SKIF Volleyball har du mulighed for at spille kids, teen og senior volley.
  • Vores målsætning er at tilbyde volleyball for alle som har lyst.
  • Træningen skal være udfordrende og sjov og tilpasses de enkeltes niveau.
  • Trænerne skal være kvalificeret og engageret og skal sikre, at de enkelte spillere får tilstrækkeligt med udfordringer.
  • Klubbens økonomi er i fokus, således at der er mulighed for udvikling både sportsligt og socialt.
  • SKIF-volleyball arbejder for et godt idrætsmiljø for alle.

Sociale medier

• Vi er også på Facebook hvor vi opfordrer alle til at søge om adgang.
  • Herinde vil I kunne finde opslag fra kampene og løbende informationer.
  • Søg under SKIF Volleyball på Facebook.
  • Nogle hold har også en messengergruppe – så er du ny, sørg for at komme med i den.

Nyheder

• Opstart sæson 2018/2019 i uge 35 for senior og uge 37 for kids/teen - vi glæder os til at se dig :-)

Kontakt

• Du finder mere information under fanerne: UNGDOM - SENIOR - BEACHVOLLEY - EVENTS - UDVALG
  • Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os - se fanen UDVALG eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.