Hej alle

Nu starter beachvolleysæsonen 2023 i SKIF snart.

Klargøring af baner mm foregår søndag den 2. april kl. 10.00. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at give en hånd med, når der bl.a. skal monteres net og banelinjer, ordnes sand og banerne skal indvies. Der er fri drikkevarer og frokost til alle tilmeldte. Tilmeld dig opstartsdagen hos Børge (personligt eller sms 3050-3414) senest torsdag den 23. marts. Banerne ligger ved Stadion/Idrætscentret i Krogager, og adressen er Østervangsvej 1, 7200 Grindsted.

Fast spilleaften for ”voksne” bliver ligesom tidligere år tirsdag kl. 19.00 – første gang den 11. april, hvor indendørs sæsonen er afsluttet. Derudover kan der spilles på banerne når som helst med virkning fra mandag den 3. april, hvor baner, bolde og det hele er klar. Brug gerne Messenger-gruppen for at sikre, at der mindst kommer 4 spillere.

Der er plads til alle uanset niveau – bare mød op og vær med. Kontingentet er 150 kr., som betales samtidig med, at man registrerer sig som medlem inden udgangen af maj måned. Senere kommer der mere info om praktiske forhold, herunder mulighed for at deltage i turneringer og stævner. Du er altid velkommen til at kontakte Beachvolley-udvalget, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til vi ses i sandet til en forhåbentlig forrygende beachvolleysæson

Venlige og forventningsfulde sandhilsner

Beachvolley-udvalget

Mogens & Børge

Loading