VOLLEYBALL2020-10-28T22:17:07+01:00

VELKOMMEN TIL SKIF VOLLEYBALL

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

27. april 2021

SKIF Volleyball

Super dejligt at være tilbage i hallen sammen med ungdomsspillerne 🏐🤩 ... Se mereSe mindre

22. april 2021

10 dage tilbage! ⏳

Skal du med til vores splinternye DM-turnering i beachvolleyball sammen med dit klubhold? 🏐🏆 Så er det med at få sendt tilmeldingen afsted før tilmeldingsfristen udløber - om 10 dage 😅

DM i beachvolleyball for (senior)klubhold er en ny slags turnering for 4-personers hold i sand - en herlig kombination af volleyball og beachvolleyball 😍 Og det bedste ved det hele er, at ALLE kan være med 🙌

ℹ️ Læs mere om DM'et her: volleyball.dk/index.php/beachvolleyball/dm-for-klubhold
... Se mereSe mindre

21. april 2021

SKIF Volleyball

Jubii .... så må vi endelig genoptage træningen for kids, teen og ungdom (OBS gælder foreløbigt kun for medlemmer under 18 år‼️). Træningstiderne er uændret (se evt. www.sk-if.dk) og vi træner i ugerne 17-26 🤩🏐 medlemmer som har betalt i efteråret kan deltage gratis mens nye medlemmer kun skal betale 100 kr😉 Håber at vi ses 🤞🏻 ... Se mereSe mindre

12. marts 2021

Beachvolley opstart 2021 for Senior 🤩😎🏐

I år starter vi beach-sæsonen i SKIF tidligere end normalt. Det gør vi, fordi vi trænger til fællesskabet, motionen og alt der kendetegner beachvolley.
Og fordi det er meget længe siden, indendørs-sæsonen måtte lukke ned. Og fordi det nu er tilladt at forsamles op til 25 personer til udendørs idræt. Og fordi det er forår.

I de første 4 uger, hvor det bliver tidligt mørkt om aftenen, spiller vi lørdage kl. 10.00 - første gang lørdag den 27. marts og efterfølgende lørdag den 3. april, 10. april og 17. april. Derefter bliver vores klubaften tirsdag kl. 19.00 ligesom tidligere år.

Derudover kan der spilles på banerne når som helst med virkning fra mandag 22. marts, hvor baner, bolde og det hele er klar. Brug gerne Messenger-gruppen for at sikre, at der mindst kommer 4 spillere.

Senere kommer der mere info om praktiske forhold, herunder mulighed for at deltage i turneringer og stævner ... lige nu ved vi dog intet. Vi glæder os voldsomt til, at vi ses i sandet ved idrætscenteret i Krogager den 27. marts ... eller når du er klar.

Venlige og forventningsfulde sandhilsner

Beachvolley-udvalget