Kære forældre og udøvere i SKIF

I fredags afholdte juniorklubben halloweenfest i Teglgaardshallen, en helt igennem god fest. Dog er Frederik Jul Pedersen siden blevet testet positiv for corona og da han allerede havde symptomer søndag, kan han have smittet nogen fredag den 29.oktober, som på denne måde bliver nære kontakter. Hvem der er nære kontakter ifbm. halloweenfesten beror på en egen vurdering i familierne. Men de, som vurderer sig selv, som nære kontakter skal pcr-testes i dag tirsdag på 4.dagen og torsdag på 6.dagen.

Da smitten også er stigende på Stenderup skole, har SKIF ud fra et forsigtighedsprincip valgt at lukke ned for børneaktiviteterne fra 6.kl og nedefter i denne uge. De enkelte afdelinger kan have ændringer ifht. voksenhold, hold jer venligst opdateret på FB.

Vi opfordrer alle med symptomer til at blive hjemme og blive testet, så vi kan fortsætte med en masse motion i SKIF.

 

På vegne af SKIF-hovedudvalg

Mette Kragh

 

https://www.sst.dk/da/corona/hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet/naere-kontakter

Loading