LØB & MOTION2021-09-22T17:11:52+02:00

VELKOMMEN TIL SKIF LØB & MOTION

NYT fra motionscenteret

Fra 1. september 2021 er der igen faste tider, hvor det er muligt at træffe en fra motionscenteret. Disse tider er tiltænkt til opståede problemer med chips, medlemskaber m.m. Da centeret drives af frivillige kræfter, opfordrer vi til at du som medlem benytter disse tidsrum, hvis der opstår noget ift. motionscenteret og medlemskaber/chips.

Følgende tidspunkter vil det være muligt at træffe en i centeret:

Mandag: 17.00-17.45

Tirsdag: 18.45-19.00

Onsdag: 16.00-17.00

Vores facebookside bruges fremadrettet til at dele information om motionscenteret, hvorfor det ikke vil være muligt at kontakte de frivillige via Messenger. Kontakt os via vores Facebook side her

Ift. Corona restriktioner gælder det frem til 1/9 at der skal kunne vises et gyldigt coronapas. Vi opfordrer til at alle forsat er grundige med afspritning rundt i motionscenteret.

Nyt formandskab: Pr. 1/9 stopper Søren Johnsen som formand for motionscentret og det vil herefter være Kasper Sørensen, som har flere spinninghold, der forsætter formandskabet.

TILBUD

Som altid kører vi med en skarp tilbudspris på årsmedlemskab fra 1. oktober 2021-2022 og det vil være muligt at købe dette medlemskab til: 1000 kr. fra 1.-14. oktober 2021

I SKIF motionscenter tilbyder vi topmoderne træningsfaciliteter fra Technogym. Der er mulighed for træning for alle uanset niveau. Vi tilbyder flere forskellige holdtræninger i løbet af en uge, med instruktører der sørger for en sjov og effektiv træning. Vi tilbyder blandt andet spinning hver mandag, tirsdag, torsdag og søndag, cirkeltræning hver onsdag og hit-fit dance hver mandag.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

Sidste nyt fra SKIF Løb & Motion

1,192 total views,  6 views today